NeuroConcert combina la música en directe, les neurociències i les explicacions de persones expertes en música, per tal de donar a conèixer els efectes que pot tenir la música en els oients.

NeuroConcert: el cervell en moviment, és música en directe, neurociència i explicacions de persones expertes en música, per tal de donar a conèixer els efectes que pot tenir la música en els oients.

NeuroConcert: el cervell en moviment

De quina manera el cervell es sincronitza amb el seu entorn? La resposta del sistema nerviós als estímuls externs es produeix per una sèrie de codis específics que endrecen i donen sentit a tot allò que ens envolta. L’experiència no és una excepció, i la recerca en neurociències intenta donar resposta a com la música modula l’activitat cerebral.

Amb moit de la celeració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night) la Universitat de Barcelona (UB) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han decidit compartir expertesa i organitzar un NeuroConcert, una activitat que combina la música en directe, les neurociències i les explicacions de persones expertes en música, per tal de donar a conèixer els efectes que pot tenir la música en els oients.

Més informació i inscripcions:

NeuroConcert: el cervell en moviment

Concert

https://www.alumni.ub.edu/agenda/neuroconcert-el-cervell-en-moviment/www.alumni.ub.edu

Data:  29 setembre de 2023

Hora: 19:00

Lloc : Paranimf de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 585

Organitza: La UB i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

Idioma: català

Preu: gratuït