Conferència sobre els riscos i les oportunitats de l’adolescència des de la perspectiva de la neurociència del desenvolupament.

Eva Telzer, professora de psicologia i neurociència a UNC Chapel Hill, presentarà “Una perspectiva de la neurociència del desenvolupament sobre els riscos i les oportunitats de l’adolescència” a les 5 p.m. el dijous 8 de febrer. El públic està convidat a veure l’esdeveniment mitjançant la transmissió en directe. Els detalls de la reproducció estaran disponibles abans de l’esdeveniment i aquells que vulguin sintonitzar-s’hi hauran de confirmar-ho aquí:

Rosenberg Speaker – Dr. Eva Telzer “A Developmental Neuroscience Perspective on the Risks and Opportunities of Adolescence” – Formulari d’inscripció

Segons només a la infància hi ha canvis en el desenvolupament del cervell, l’adolescència sovint s’ha presentat com a defectuosa als mitjans, diu Telzer. És un moment en què els adolescents són etiquetats com a obsessionats amb el sexe, el son i les emocions volàtils, però Telzer diu que aquest cervell en desenvolupament està programat per aprendre i adaptar-se, buscar connexions socials i preparar-se per al creixement per a tota la vida.

Una perspectiva de la neurociència del desenvolupament sobre l’adolescència

La xerrada de Telzer es basa en la investigació de la neurociència social del desenvolupament, subratllant la mal·leabilitat del cervell adolescent i destacant com aquesta sensibilitat neurobiològica al context social pot ser una oportunitat per a l’ajust social i la reorientació de trajectòries negatives.

A més del seu paper com a professora de psicologia i neurociència a UNC Chapel Hill, Telzer és editora associada a Child Development and Social Cognitive Affective Neuroscience i codirectora del Winston National Center on Technology Use, Brain and Psychological Development.

La seva investigació examina com el processos socials i culturals configuren el desenvolupament del cervell dels adolescents, centrant-se en els comportaments prosocials i de risc, les relacions familiars i entre iguals, i el paper de les xarxes socials en la vida dels joves. Ha estat autora de més de 200 publicacions i ha rebut nombrosos premis pel seu treball. Aparexi regularment com a experta en ciència psicològica en consulta a agències governamentals i associacions sense ànim de lucre, així com aparicions als mitjans de comunicació.

Llegit a:

Muhlenberg College